Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nasazení a vůle Mariána Jurečky je hodná obdivu. Vždyť co vše musel vykonat, aby vyhověl vůli lidu (projevené sice následně, ale on jí přece znal dávno) zůstat ministrem a konat dobro pro milovaný lid. Vždyť štvavá a dehonestující kampaň, organizovaná svorně Putinem a CIA (ať si vybere každý) ho donutila mlžit, hrdinně mlčet a nakonec i předstírat lež, aby zachoval své postavení a mohl dál konat dobro (neb tak lid chtěl) zejména pro důchodce, samoživitelky a podobnou darmožroutskou havěť. Vždyť on je perlou v uvadlé premiérské koruně a jen díky jeho důchodové reformě si vláda udržuje alespoň pár procent přízně, protože bez něj by se dostala do záporných hodnot.

Sláva a vivat Marián, vzor lidskosti, morálky a rovné páteře.

3 0
možnosti
OS

V poslední době se poměrně často objevují články tohoto typu. Že jde o krásný specifický humor patrně pozná každý soudný člověk. Obzvlášť třeba takoví přátelé Járy Cimrmana to jistě oceňují. Ale pozor. Ne všichni jsou soudní lidé. A tak jsou i reakce typu, že je to jak vystřižené z Rudého práva z roku 1970 a podobně. Ale s tím patrně nic nenaděláme.

4 0
možnosti
MN

M14i26l94a62n 82N22e16t35r84h

12. 1. 2024 10:09

KDU nám prezentuje ty nejčistější, ryzí křesťanské hodnoty v podobě velikánů jako Jurečka a Hladík. Extratřída je i politický turista Tom Philipp - ve sněmovně je poslanec Philipp místopředsedou výboru pro zdravotnictví, podvýboru pro oblast financování zdravotnictví a zdravotní pojištění, místopředsedou podvýboru pro oblast financování zdravotnictví a zdravotní pojištění a členem podvýboru pro bytovou politiku a výstavbu, členem stálé komise pro kontrolu použití odposlechu a záznamu telekomunikačního provozu, použití sledování osob a věcí a rušení provozu elektronických komunikací a členem stálé komise pro práci Kanceláře Poslanecké sněmovny. Je také členem meziparlamentních skupin pro tyto státy: Arménie, Francie, Katar, Slovensko a Bahrajnské království.

5 0
možnosti
OS

Ten chlap je snad kočka. Ta má taky sedm životů. Jinak to nemá šanci stíhat.

0 0
možnosti
RH

Vaše články jsou světlem naděje pro lid této země. Naděje, že existuje lepší svět, v němž žijí lidé, vědomi si nelehké situace naší rozpočtově zodpovědné a k vlastnímu národu až přehnaně vlídné vlády. Světlé zítřky přijdou, a pokud bude kdokoliv z našich úžasných ministrů donucen neblahými okolnostmi a štvavými vysílačkami znepařátelených médií přinucen složit funkci, nevadí - VSTANOU NOVÍ BOJOVNÍCI! Kupředu, levá, zpátky ni krok! S Evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak!

10 0
možnosti
ZD

Váš příspěvek mne donutil vstát a salutovat. Hrrr na ně! Teď sice nevím na koho ale HRRR !

1 0
možnosti
AK

Předseda lidovců, ministr práce a sociálních věcí a místopředseda Fialovy vlády v jedné osobě se v průběhu několika málo dní opakovaně dopustil šíření dezinformací. Vždy poté, co byla jedna jeho dezinformace vyvrácena, s hlubokou pokorou se omluvil a neprodleně začal šířit další.

Podle některých čelných členů KDU-ČSL je opakované lhaní předsedy pouze běžná klukovina. Mělo by pak ale následovat vysvětlení, proč je v jiných případech obyčejná klukovina v podobě šíření dezinformací trestná a proč jsou za ni navrhovány tak vysoké sazby.

27 0
možnosti
ZD

A poté vystoupí v médiích s nějakou jinou agendou a bude chtít aby mu posluchači uvěřili. A zase se na jejich obranu najdou různí Rostislavové a pánové Zieglerové a Barákové, kteří budou nadávat na Babiše.

1 0
možnosti
DR

To nemá chybu.

Mě ta fraška přímo v KDU-ČSL strašně připoměla to nedávné oznamování Putinovi kandidatury: "No, když jinak nedáte".

16 0
možnosti
MV

M28i57l54a51n 60V94i43k

11. 1. 2024 18:50

Dlouho jsem se u tak výborné ironie nepobavil!

20 0
možnosti
Foto

J87a95n 57B46u64b34í24k

11. 1. 2024 17:03

Ostré jak břitva

3 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik