Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Výborně napsáno!

P.S. Znovu se bavím tím, jak mnozí diskutující Vaši satiru opět vůbec nepochopili.

Pište dál, pane Pokorný, to dvojité pobavení (Váš skvělý blog a poté některé diskusní příspěvky) jsou skvělým způsobem, jak se fakt od srdce zasmát.

24 0
možnosti
Foto

Já se musím smát, jak článek naprosto vážně vzal Bohumír Šimek. Hlavní je, že se lidé morálního profilu jako Jurečka postavili ruské agresi. Co když se za to v budoucnu budou omlouvat? V tomto mají další dobrý příklad komunistu Petra Pavla v roli našeho prezidenta.

23 1
možnosti

Útok na Mariana Jurečku je zacílen na poražení první vlády, která se jasně postavila proti ruské agresi, a je zacílen proti liberální demokracii, občanským svobodám a právnímu státu! Pozor, ať o to nepřijdeme! Nedemokratické strany usilují o totální uchopení moci!

0 23
možnosti
Foto

Smutné je, že ty občanské svobody a demokracie jsou v rukou, těch, kdo o ně nepečují jako dobrý hospodář.

Ti, kdo Jurečkovi právem vyčítají , že lhal a přejí si jeho rezignaci, ti mlčeli a dodnes mlčí k obludné lži bývalého premiéra, který lhal i soudu.

2 6
možnosti
BD

Bych chtěl na vlastní oči IDIOTA, kkerý ho prosil, aby zůstal.

17 1
možnosti
Foto

P64e23t49r 67J35o55h70n

11. 1. 2024 17:21

Určitě jeho bratr

6 0
možnosti
ZD

Politik těch správných hodnot musí být hotový nezmar a vytrvalý jako nějakej Bouška z Libně!

1 0
možnosti
PB

..... já sa ani nedivím, že "lidé a psali a prosili, aby zůstal"!,- v týhle zemi opravdu takoví lidi existujou(?!), což nakonec dokládají smysluplný výlevy někerejch oduševnělejch jedinců v tejto diskusi! Vona, když vypne levá hemisféra a zahaprujou kognitivní funkce, tak si voblíbíte aj Pávka, Nutellu, Penicilína, Hladce/Obrace, Kalamity Jane a další cirkusáky z tohodle Absurdistánu!,- ....... kovaní, liberálně progresivní straníci a funkcionáři SPOLU je titulují jako "natvrdlý jádro voličů"

17 0
možnosti
ZD

Dokonale výstižné. I o těch emocích. Opravdu to vypadá, že mají někteří tu jednu půlku vypnutou... možná od mala.

7 0
možnosti
Foto

To je ironie, tento článek ?

0 0
možnosti
ZD

Nemusí, pokud autor jen popisuje děje mohou být samy ty děje tou největší ironií.

5 0
možnosti
VT

Nevím už, kde jsem četl ve vyjádření p.Jurečky dokonce slib, že "...už to víckrát neudělá...", a to mě pobavilo na celé kauze nejvíc. Jako v mateřské školce....

11 0
možnosti
PC

p. Temlík:

... však tyto typy lidí jsou vlastně pouze přerostlá děcka.

6 0
možnosti
JR

J90a53n 85R40á96ž

11. 1. 2024 13:15

Komentovat chování Jurečky ještě dnes už není aktuální, neb o tomto lháři a jeho charakteru si občané už udělali jasný názor.

Mne spíše zaujalo potvrzení toho, že posty ministrů nejsou v kompetenci předsedy vlády, ale rozhodují výhradně stranické sekretariáty. Rozhodování sekretariátu KDU/ČSL ukazuje v jakém morálním bahně se tato strana nachází.

16 1
možnosti
ZD

Ona celá jejich pětikolka i společný postup do voleb je celé morální, mravní i politické bahno. Když se dají dohromady naprosto neslučitelné ideje nemůže z toho vzniknout nic víc než bahno. Když zkusíte smíchat dohromady pět vodovek (barvy ze základní školy) vznikne ta správná barva - přesné vyjádření současného stavu. A z .... řekněme bahna bič neupleteš! A když upleteš tak nezapráskáš !

14 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik