Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jurečka naslouchá (svému stádu oveček, ovcí a bačů, a místy i pasáků) a lidu. On je totiž, považte - lidovec...!!

3 0
možnosti
ZD

Pobavilo. Navíc se zdá, že věrně naslouchá i svému traktoru.

1 0
možnosti
PN

P73e84t50r 92N97e51d16v13ě38d

11. 1. 2024 10:51

To je zase dobrá kruťárna. Díky za zábavné počtení.

Je skvělé, že pan Jurečka vyslyšel, podle počtu zpráv nejspíš všechny své voliče a dál zůstává jako jeden z pilířů současné vlády. Navíc i bez žluté karty

30 0
možnosti
MN

Asi dostal od premiéra pouze malé napomenutí za horší komunikaci

0 0
možnosti
ZJ

... Vynikající humoristický článek ...alá Jaroslav Hašek ! Karma.

26 0
možnosti
Foto

J14i92r55i 12C62i19z

11. 1. 2024 8:53

Vasil Bilak alias Marian Jurecka. Vasila taky lidi prosili, aby poslal zvaci dopis soudruhu Breznevovi.. Holt historie se opakuje.

10 0
možnosti
VS

Jako ironie dobry.... Pokud je to mysleno vazne,....tak potespanbuh.

1 0
možnosti
Foto

Fiala nepodlehl tlaku Jurečky, který na něho zatlačil ochotou odejít

Babiš by na Jurečkově místě nekličkoval: Nikdy neodstoupím.

1 13
možnosti
MB

Už jste s tím Babišem trapný.

25 0
možnosti
JK

Málo platný, když mistr užije břitkého vtipu zde, i pan Horner se musí přidat o patro výš a rozesmát až k smrti i těch pár, kdo se ještě neumlátili smíchy zde...

0 2
možnosti
LH

ale koukám, že Vy jste přežil ... zatím

3 0
možnosti
MR

Tady je i jiný fenomén, a to zakrnělá životní a existenční inteligence u generacích, po roce 89., kde se vsadilo na vysokoškolské vzdělání, umetání cestičky dětem v životě, i zrušením vojenské služby. Nastoupí do školského virtuálního světa v útlém věku, dnes i světa mobilů, internetu, a někde k třiceti letům z něj vystoupí.

Zcela se popřela hodnota tzv. vypracovat se od píky. Navíc společnost není vnitřně ani z vnější strany, tedy nebyla pod existenčním tlakem a pak tu je i rozpad generačních rodin, předávání hodnot, tradic, roli, zkušeností a dále silný vliv pravé mozkové hemisféry, kde je cit pro vnímání celku, kde je emoční inteligence, kreativita, láska, rodina, děti, příroda, esoterika ... Chybí zde vliv levé hemisféry, kde je cit pro blízkost, kde je zase vnímán čas, autorita, řád, hierarchie, realita tu mají aktivnější muži.

Zatím co lidi s aktivní životní – existenční inteligenci, dobře vytrénovanou tvrdostí života, tak hned mají přehled, a cit pro realitu, i odkud tzv. vítr vane. Generace bez rozvinuté této inteligence, tak jednak žijí ve virtuální realitě, kde vše má svůj řád, posloupnost, vývoj a nelze pomalu nic, a jednak i díky tomu, potřebují vše mít s určitým rozborem, komentáři, a co je horší tak to nutí ostatním, jako civilizační vyspělost, což je vidět u televizních mladých moderátorů, novinářů. Mají i tendenci vytvářet si svět sám pro sebe a živit armády odborníků na každý prd.

Z logiky věci byl to více tzv. mediální lynč ... . V těch hodinách nikdo nevěděl, v jakou řež to vyústí ... . Pak přejde televizní moderátorka na zprávu z Ukrajiny, kde do školy dopadla raketa a zabila x – dětí ... . To, co zde ale skutečně chybí a dokresluje celou situaci a stav společnosti, je naprostá absence elity – duše společnosti, jež tu byla za dob mocnářství, 1. republiky, ale i organizace typu Orel, Sokol ... . Tu nahrazují novináři, a podle toho to pak v našem státě vypadá a jde ke dnu.

4 0
možnosti
MZ

Je to zkrátka borec. Ještě že ho máme.

8 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,62
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik