Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... su rád, že v tech zásadních věcech, formující a ovlivňující společenský klima, zvítězila, opět a jako obvykle, pravda a láska!,- lži, manipulace, fabulace, dehonestace, primitivismus, zášť a nenávist, nemají ve slušný společnosti místo,- ..... jen tak dááál!

4 0
možnosti
Foto

Spadl mi kámen ze srdce, už už se zdálo, že se opět rozzáří rudá záře nad Kladnem.

14 0
možnosti
LS

Článek hodný budoucího blogera roku. Zaslouží si i inteligentní karmu

7 0
možnosti
DR

Tradičně perfektní.

Jen bych doplnil reakci toho ze dne na den strašně velkého správňáka Jágra po podpisu smlouvy s Hudáčkem na dotazy deníku Blesk.

Myslíš, že mám čas číst noviny? Myslíš, že mám čas na sociální sítě?“

„Já se obětuju, je to charita!“

„Já taky nechodím k tobě domů, abych se ptal tvý manželky! Nemáš respekt, protože jinak by ses mě na to (to slovo na pět písmen se začínajícím na k zde bohužel napsat nemůžu) , neptal!“

6 2
možnosti
LU

Hudáček hral v KHL za kazašský klub Baryse Astana.

"Je třeba jasně říct, že proruští mloci a různí dezinformátoři v naší společnosti prostor nedostanou, a lhostejno, zda jde o sportovce, děkany, operní pěvkyně, oligarchy, učitelky, či zkrachovalé politiky."

Takže na MS v hokeji v Česku to bude zaujímavé ak nebude môcť nastúpiť reprezentácia Kazachstanu, v ktorej viac ako polovica hráčov pôsobí v KHL?

Vlani na MS vo Fínsku a v Rige, česká reprezentácia sa stretla 14.5.2023 s Kazachstanom, za ktorý hrala väčšina hráčov z KHL, Do Česka tejto reprezentácie zakážete vstup?

10 0
možnosti
DR

Jen doplním, co když Hudáčka nominují slováci?

7 0
možnosti
DK

Díky za tento článek, který budiž důkazem, jak to naše prorusácké spoluobčany vytáčí. Co teď? Doporučuji napsat dopis vašim přátelům, sídlícím na ulici Ukrajinských hrdinů a ujistit je, že každý správný vlastenec odsuzuje chování kladenských fanoušků a že dál bude podporovat spravedlivý boj Ruské federace proti zkaženému západu.

5 0
možnosti
MV

Nikdo žádnou porážku neutrpěl. I když se snažíte bejt ironicky sžíravý a zbytečně dlouhý, stačí napsat pár slov. Podporovatelé agresivního Ruska, popírači toho, co se na UA děje (např jedna paní soudružka učitelka) a další podobní, kteří mnohdy ani nemají odvahu pronést svůj názor naplno (i mezi blogery je jich dost) mezi slušné lidi nepatří.

11 1
možnosti
DK

Pozor. Paní učitelka na Vás již jistě píše udání.

3 3
možnosti
Foto

Pěst (správně orientovaného půl) lidu brzy dopadne i na dezorientované zpěváky, herce, rybáře a doposud umírněně se vyjadřující učitele a blogery.

Kdo nejde s námi, jde proti nám. Kdo chodí po dvou nohách, je nepřítel. Nevědomost je síla. Velký bratr tě sleduje.

Vzhůru k lepším zítřkům!

28 1
možnosti
JP

Takovéto výkřiky nazýváme paranoidními. Nicméně jejich autoři jsou na svou neohroženost hrdi.

3 2
možnosti
PK

No jo. Jágr sice v KHL hrál, ale to bylo v časech, kdy jsme doufali, že Rusáka již nenapadne páchat válečné zločiny na cizím území.

Hudáček nejenže do KHL vstoupil po "speciální válečné operaci", ale ještě Rusko velebil. Nu což. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. Jenže máme asi všichni, kdo hokej sledujeme, před očima jeho křepčení s rudým hadrem na zádech pod kostkou nad ledovou plochou, kde zářilo velké Z.

Já vím. U lidí jako jste vy, politika ke sportu samozřejmě nepatří. Škoda jen, že to platí pouze v civilizovaném světě. Tudíž to tak i můžete vnímat v ČR, která je svobodná a kde se i obyčejný fanoušek může vyjádřit, co je pro něj již za hranou. V Rusku to nejde a právě sport je tam velkým nástrojem k Ruské propagandě. A ta nyní, ať chcete nebo nechcete, propaguje válečné zločiny.

Chápu, že vám strašně vadí, že si obyčejný fanoušek v ČR muže drze dovolit, s něčím nesouhlasit. Pro něj se přeci ten sport nedělá, viďte? A ti drzí sponzoři. Jak ti si dovolují nepodpořit jednoho proruského komika? Do nebe volající drzost!

Budiž tedy. Zapomněl jste snad jen napsat, že v "americe taky bijou černochy".

7 5
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik