Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem si vždycky partnery, s nimiž bych dokázal jít do hospody na pivo, vybíral.

S Váma bych šel a určitě bychom se nenudili.

23 1
možnosti
ZD

Už jsme tři!

12 1
možnosti
PC

Pane Pokorný, opět skvělé!

Vždycky platilo, že v dobách ne zrovna veselých to byl právě humor a satira, které lidem pomáhaly tato období přece jenom lépe zvládat. Zároveň však vždy fungovaly jako červený hadr pro ty, kteří ony těžké chvíle vytvářeli a ty, kteří je podporovali.

Pište dál...

44 1
možnosti
JD

J23a50n 87D94o50u45š33e88k

21. 12. 2023 11:48

Hehe, dobrá hlína. Jestli to někomu nedošlo, pointa se skrývá ve třetím odstavci od konce

1 0
možnosti
Foto

České a moravské no-go zóny jsou proslulé. Chánov, Mojžíř, Cejl...

12 0
možnosti
MB

Vynikající uvedení všech dezo domněnek na správnou míru, děkuji za tento článek.

Dezo xeno nazi scéna si hlavně musí uvědomit, že migranti nemůžou za ničí pokažené životy a že ukazování prstem na migranty je odporné. Každý by měl začít u sebe.

6 8
možnosti
PB

..... nadměrná konzumace sladkostí může negativně ovlivňovat mozkové zdraví a zhoršovat kognitivní funkce,- takové jsou závěry nejnovějších vědeckých výzkumů!,- ....... si říkám, ešivá von ten lišák nezobe tu Nutellu nějak přes míru

14 0
možnosti
RJ

Trochu smutný úsměv. Jinak samosebou.

4 0
možnosti

M49i20r59e14k 18Ř94í95h60a

21. 12. 2023 10:51

Jste opravdu takový hlupák, nebo jste placenej podporovat vládu národní katastrofy? Migranty nemusíme přijmout, ale pak musíme zaplatit - čili budeme zvyšovat shodky rozpočtu a světe div se, Ti migrnti sem mohou i tak přijít, protože Schengen, Takže žádná výhra, Jediný postoj k nelegální migraci je nic neplatit. Co bych financoval je uzavírání hranic, okamžitá deportace a podobně jenže Frontex nefunguje. Takže žádný prachy do Brusele a žádný migranty. To jediný chci od jakékoliv vlády.

4 9
možnosti
Foto

Dle fotky se jedná o špatně skrývanou samochválu. Anebo je autor takovým fanouškem Fialy, že dělá vše pro to, aby se stal jeho dvojníkem.

0 5
možnosti
BM

Naprosto chápu. Čím hůře, tím lépe.

2 1
možnosti

Povinné kvóty pro nás byly nepřijatelné (i mně to bylo proti srsti). Vyřešilo se to tedy tak, že kdo se nechce na rozdělování imigrantů podílet, bude přispívat těm, kteří přijímají. Nutno podotknout, že některé státy (např. Itálie, Řecko) rozhodně nepřijímají imigranty dobrovolně, ale že jsou k tomu nuceny vyděračskou taktikou převaděčských gangů, které ponechávají čluny s imigranty v pobřežních vodách svému osudu a spoléhají na to, že je cílová země nenechá utopit. ČR je prozatím z procesu přispívání jiným státům vyloučena, ale ne kvůli ekonomické situaci, ale protože má na svém území velkých počet ukrajinských uprchlíků. Řekl bych, že premiér Fiala si v této prekérní situaci nevedl až tak špatně.

2 6
možnosti
LP

Italové si dobrovolně nechávají přistávat pašerácké lodě. A to rozhodně není vina ČR a neexistuje jediný důvod jim za to ještě platit.

7 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik