Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzdy jsem rikal, ze rozdil mezi touto a predchozi vladou je v tom, ze tuhle nevede mafian. Neschopnost je stejna, tudiz me nic neprekvapi

Co se rozdilu cen tyce, krom hospodskych kecu jsem niikde nevidel dobry rozbor, cim je zpusobeny. Konkurence tady je, takze v tom by problem byt nemel. Tak kde?

0 3
možnosti
DP

Problem asi hlavne bude v tak zvane "ekonomice velke skaly", coz pro Nemecko plati . Do Nemecka nejezdi nakupovat jenom Cesi, ale i Rakusane (ze Solnohradska a Tyrol - kdyz jsme prejeli hranice z Tyrol a zastavili u prvniho obchodnaku na bavorske strane, byla asi polovina aut na parkovisti u obchodnaku s rakouskou registracni znackou), udajne i Svycari, co se Belgie tyka nevim, ale pritel v Nizozoemi mi rikal, ze oni taky jezdi do Nemecka nakupovat, samozrejme i Danove ve Slesvicku a dokonce i Svedove, i kdyz to maji o dost dal a musi jet trajektem (jedou sice hlavne nakupovat alkohol, ale neopomenou taky nakoupit potravine i jine lacinejsi vyrobky - typicky cokoladu atd).

1 0
možnosti

Tady skutečně není co parodovat. Je to parodie sama o sobě.

16 0
možnosti
ZZ

Tímto nákupem se zesměšnil skoro stejně, jako se svojí zahraniční cestou do Afriky, či Síkela do Saudské Arábie !

Naše vláda je tvořena takovými neschopnými taškáři a my si na to zvykáme, protože na odvolání této neschopné chásky není dostatek hlasů.

32 0
možnosti
PK

P11e59t59r 86K76o98t40y53z42a

7. 11. 2023 10:56

Jouda profesorem plkologie

10 0
možnosti
KL

Tímto se veřejně omlouvám všem, s kým jsem nesouhlasila, když tvrdil, že Petr Fiala je nejhorší premiér historie ČR. U mne stále vedl Stanislav Gross. A myslím, že ho překonal i ve směšnosti. Dosud totiž vedl opět Stanislav Gross se svým "Myslím to upřímně"...

44 0
možnosti

Nehledě k tomu, že na billboardu to bylo s hrubkou "Myslím to upřímě".

3 0
možnosti
ZS

Jestli tohle premiérovi poradil jeho "píár" tým, tak by je měl vyhodit. Vypadalo to jak špatný pokus napodobit Černé ovce nebo D-Test, kde se dané téma - vyšší kvalita, nižší ceny, větší balení v Německu proti Česku - objevilo už před dávným časem.

16 0
možnosti
JR

J46a17n 59R15á61ž

7. 11. 2023 9:30

Pana premiéra parodovat dost dobře nejde. Každé jeho vystoupení je parodií projevu politika. Obávám se, že on to ale myslí vážně.

34 0
možnosti
MB

Český zákazník je specifický, nadnárodní firmy jen respektují jeho přání. Víc bych za tím nehledal.

0 0
možnosti
PK

Asi je to od Vás nadsázka, ale něco na tom je. Já milovník uzenin např. nesnáším německou lahůdku - currywurst.

0 0
možnosti
EH

Jako "distributor" v tom vidím pouze nadržování většímu trhu.

Mí výrobci také často podpoří větší objednávku nižší cenou.

Řešením je podpořit místní výrobce, to snad u potravin není problém.

1 1
možnosti
PK

Místní výrobci se těžko prosadí nižší cenou, možná zaujmout kvalitou, odlišností. I velcí se chlubí jak kupují od "regionálních".

2 0
možnosti
PK

paní Nerudová, Pekarová, pánové Bartoš, Rakusan se nevyjadrí?! Jo, to je vlastne "jejich" premier a nikoliv "král Kazisvět" AB....tak to ano, to se ten megatrapas musí "vymlčet".

25 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,81
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik