Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J35a66n 24D39o45u50š42e96k

7. 11. 2023 15:07

Když si to video představíte se smíchem jaký se používá v sitcomech tak to jde.

8 0
možnosti
ZD

To je ten smích u kterého tečou hořké slzy?

5 0
možnosti
GK

A netočil to jen pro Divokýho kačera?

5 0
možnosti
PB

..... se těším na další díly!,- jen tak namátkou, např. vytápění plynem v SRN/ČR, burzovní elektřina v SRN/ČR, penoš v lékárnách SRN/ČR ..... atd.atd. Naši partneři a přátelé v Německu by sa na tem mohli podílet scénáristicky a navázat tak na starý, dobrý Ein Kessel Buntes

12 0
možnosti
SR

Škoda, že se Čtvrtníček rozhodl dělat mediální gardé paní prezidentové, měl by dobré náměty na Českou sodu.

2 0
možnosti
DN

Strašné. Vysokoškolák nevî, ze ceny v soukromém sektoru nemůže regulovat. A to nemluvím o premiérovi. Debakl rozumu.

6 0
možnosti
JO

u Fialových videí z poslední doby mi vždycky chvíli trvá, než poznám, jestli je to reálné nebo Jablonského parodie.

17 0
možnosti
ZD

Souhlas, tak dobrý je pan Jablonský a tak špatní jsou ti které paroduje.

2 0
možnosti
ZD

Po sérii luxusních článků skvělý nadpis i další blog. Už se moc těším na další. Současná situace vám sama servíruje témata. Tak jen pevné zdraví a dobrou náladu, kterou pomáháte všem gramotným čtenářům udržovat.

20 0
možnosti
PS

Jsme specifický trh ne? Máme velice specifickou vládu která vysílá signály. Mě se nejvíce zamlouval signál "daně zvyšovat nebudeme tečka". Prostě lež kterou jim voliči určitě odpustí a smíří se s vysvětlením že za to může Babiš.

I tento signál (kontrolní nákup) lze snadno rozklíčovat. Je tam náznak toho že když mají udělat něco pro občana tak vyvstane spousta důvodů proč to nejde. Nehledá se jak to udělat hledá se důvod proč to nejde. Dále to ukazuje v jaké zpožděném režimu tato vláda potažmo celá EU jede. Většina lidí ví jak vysoké máme ceny jenže těmto lidem to došlo teď. Před pěti lety zdravě uvažující člověk rozpoznal nebezpečí migrace EU to došlo teď. Co greendeal jak dlouho jim potrvá než zjistí že neporučí větru dešti že fyzika má své zákony.

Co mě fakt zaráží že naše nezávislá ČT jde těmto lžím na ruku.

15 0
možnosti
ZD

ČT potřebuje poddajné politiky a ti zase lísající se ČT. Zaměstnanci si žádají plat.

8 0
možnosti
JK

Tak je dobré že se švejkův lid baví tímto. Židi by v tom viděli byznysovou příležitost, tu by popadli "za pačesy" a vytvořili by si vlastní středoevropský "schwarzgruppe" nebo tak něco (ŽIDL by se ten obchod jmenoval, třeba...... ty větší by byly ŽIDLandy), Arabové z Palestiny by při pohledu na ty ceny vykřikli Alahu achBAR nebo tak něco a neprodleně by se odpálili, resp. zakopali do tunelu, popř. by na ten odpolední nákup čerpali evropské dotace pro připrchlíky. Ale Češi jsou v pohodě a mají zase premyéra styl babiš, totiž natočí se na video a u teho mudruje o pitomostech. - - - - Bože, lidi, nakupujte, kde je to lacinější. Nebo nakupujte, kde je to dražší, ale blíž. Anebo když nechcete kupovat od cizích - ani ve Spolku, a ni u Žida, tak si udělejte vlastní obchod. Sami vidíte, jaký je tu prostor pro byznys. V Německu lacinější a ve větším balení. U nás dražší a v menším balení. Prostě nedostatečná konkurence, to vidí i malé dítě. Prostor pro úspěšný byznys, to je celé.

0 0
možnosti
ZD

Číst váš příspěvek hned po přečtení blogu je bomba.

0 0
možnosti
IL

I23v96o 56L28y23č31k23a

7. 11. 2023 12:05

Fiala nejel nakupovat dobrovolně. Určitě ho tam pohnala manželka. Kdyby to byl jeho záměr, tak by u toho nechyběly televizní štáby české i německé

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,81
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik