Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako satira je to dobrá, ale musím říci, že to někdy trvá, než to člověk pochopí, zvlášť v dnešní době plné novinářské žumpy jako Forum 24.

11 1
možnosti

J23a77n 35D21o61u40š59e47k

26. 5. 2023 8:06

Co na to říct no, měl jsem oči jak tenisáky. Každopádně byl za to potrestán nemilosrdnou křečí.

1 1
možnosti

Zrovna autorovi článku slova Historia magistra vitae moc neříkají, když z historie vyzobává jen některé momenty jako rozinky a věci hodnotí předsudečně.

Je vidět, že Sudetendeutsche Zeitung by i u nás mohly mít nadšené přispěvatele. A Völkischer Beobachter radji ani nezmiňuji.

1 1
možnosti

Veliká škoda, že jsem toto nevěděla, už bych ho nevolila.

6 2
možnosti

škoda jen , že neřeší zločiny současnosti a klidně podepíše zákon u něhož jsou opodstatněné pochybnosti o jeho ústavnosti

10 2
možnosti

Když už nevíš kudy kam, vraž tam Banderu nebo sudetské Němce. Takové hloupoučké a primitivní.

8 20
možnosti

Nehodí se do krámu co. U Vás nic překvapivého.

8 3
možnosti

no nedivím se, ze všem těm propagátorům sudetských zájmů a obdivovatelům všeho německého (a že jich tady v diskusi je ) nad současnou situací praská žilka.

Jen si to vemte - po staletích cílené germanizace tady neumí německy defacto nikdo (dřív to tu byl úřední jazyk), němci jako národnost jsou tady přítomni v pořadí až někde na 8. místě (vedle mongolů) a jejich současná demografická situace je taková, že nejsou schopni osídlovat ani svoje vlastní pohraničí, natož pohraničí jiných států.

Bez ohledu na nějaké benešovy dekrety - Němci jsou pryč a už nikdy tady nebudou, smiřte se s tím. V horizontu jedné až dvou generací přestanou být dominantní národnostní skupinou i v samotném Německu.

10 2
možnosti

Oni tady ani Němci být nechtějí.

4 4
možnosti

J81i46r65i 46T27i26c25h49y

25. 5. 2023 15:28

Co to blabolite o nasich zlocinech? Samozrejme, ze se vyskytly prestupky male skupiny, zlociny ovsem provedli nacisticti okupanti.

5 2
možnosti

Ono udavačství je přestupek, tak to pak ano.

3 3
možnosti
Foto

Jsem trochu překvapen, kolik lidí zde pochopilo článek jako vážně míněný... Vysvětluji si to tím, že mainstream i naši vládní představitelé "jedou" v tomto duchu už delší dobu a je stále obtížnější odhadnout, jestli to proboha myslí vážně, nebo si z nás dělají legraci. Co se týče stylu psaní, mohu v této souvislosti jen odkázat na své předchozí blogy.

21 2
možnosti

pochopeno i bez vasi vysvetlivky, zadnej strach

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS