Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pokus o ironii? Ale máte pravdu, žádná krize bez ruského plynu není, nikomu zima nebyla, nákupní centra i silnice pořád plné...Mýlíte se, dezolátů ubývá - soudě podle účasti na jejich demonstracích. A tak Putinova soldateska musí měnit protagonisty. A zdá se, že už vystříleli střelný prach, nyní se je pokusí spasit možná Paroubek.

26 10
možnosti
JK

No ale ona pomoc Ukrajině opravdu nedá mnoha lidem spát, ježto se nehodlají vzdát svých žranic. Proto také zastavují auta a statečně do nich kopou, neboť to je řešení a z nás si nikdo frňousy dělat nebude... :-)

15 6
možnosti
JP

V tom výčtu mi něco chybí: dezoláti také píší blogy na idnes.

30 2
možnosti
Foto

Všichni sou dezoláti. Teda, skoro, a to i na těchto stránkách;-D. Tak dezoláti dezoláty mydlí, domnívajíce se, že vyhrají. A tak sedˇme klidně na židli a čtěme bibli, neb i tam to všechno je;-)

3 0
možnosti
AT

Co s tím? Asi nic. Nebo mělo by někoho vyvést z míry kolísání volebních preferencí plusminus procento u SPD a jí podobných stran?

4 0
možnosti
FD

Více desinformací-více desolátů.

0 0
možnosti
PN

Dost vtipne. Karma :-)

17 4
možnosti
Foto

Taky nechapu. U nas se vcera pohadali rozumni seniori s vesnickymi duchodci. Starosta jim hromadne kvuli cenam energii posti kazdou sobotu v zateplenem narodnim vyboru televizi, ale pry se nemohli shodnout, zda si Pekatova tech 35 tisic v prumeru navic zaslouzi.

4 7
možnosti
AT

“... hromadne kvuli cenam energii posti kazdou sobotu v zateplenem narodnim vyboru televizi ...” :-))) A po dobu sledování televize nechají baráky vymrznout? Ten se povedl!

8 1
možnosti
Foto

J50o73s17e84f 76B68á71r35t71a

18. 3. 2023 23:47

Vy teda přikládáte pod kotel!

4 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 43,17
  • Průměrná čtenost 3554x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik