Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zajímavé, vláda ani v době svátků, kdy většina Čechů zbídačená cenami energií vyrazila na různé kopce po celé Evropě, nezahálí a maká skutečně a ne jen mediálně. Ta menšina zodpovědných Čechů, pracujících zejména v plátku hlavního vládního oponenta a největší krimitelevizi ve státě sleduje bedlivě dokumenty ležící vládě na stole. Jde sice o hrubý náčrt několika bodů ovšem s potenciálem vyvolat paniku, teda aspoň u jedinců, kteří čerpají energii pro svou frustraci z alternativních zdrojů, nebo přeposílají e-maily rychle než to smažou.

Pokud z nás Putin udělal své nepřátele a zahájil proti nám informační válku, je nutné se bránit. Můžeme se tedy začít bavit o tom jak na to, naše vláda už s tím zaplať pámbu začala, když ta minulá zaspala.

2 2
možnosti
ZD

Největší nepřátelé "nás" jsou pevně usazeni v nás samých. Netřeba je hledat za hranicemi. Putin rozhodně není jediný kdo zahájil informační válku. Ta se ale nevyhrává zakazováním dezinformací. Takovým bičem se vychovává tupé stádo. Národ se vychovává budováním vlastního sebevědomí a vlastního sebevědomého názoru každého jedince. Komunisté také bojovali proti dezinformacím stejným způsobem jakým se snaží současná vláda chránit spoluobčany. A kam to v důvěryhodnosti dopracovali....?

3 1
možnosti
ZD

Plná Letná kdysi na povel bouřila proti rudé Marii. A to byl slaboučký odvar tohoto. A teď klídek a slunce svít. A co na to občan Havel ? Možná by se mohli ozvat jeho hrdinní obdivovatelé... jeden tady operuje a nic!

2 2
možnosti
Foto

Netřeba žádnou paniku. Je přece již známo, že když jde do tuhého, stačí před policií předstírat ponor do vnitřního hlubokého blbství.

2 0
možnosti
JK

Ale nám je to jedno, tady můžete klidně s předstíráním přestat. ;-)

Pokud to jde.

4 0
možnosti
LM

Bohužel, do reality románu 1984 nezadržitelně směřujeme. Momentálně jsme v procesu Farmy zvířat, kdy prasata nenápadně upravují sedm přikázání (naši vládcové upravují definice např. svobody slova). A za chvilku už, slovy Orwella, nepoznáme kdo je prase a kdo člověk...

7 0
možnosti
Foto

J84o16s22e31f 77B75á48r32t24a

28. 12. 2022 22:06

Politici končí různě. Osud Musolliniho a Ceaușescu bych nikomu nepřál.

4 1
možnosti
PC

p. Bárta:

... ale kolik nevinných lidí to mezitím vždy odnese! To je na tom nejsmutnější... A ještě smutnější je, že mocní by sami o sobě, tedy bez podpory jim sloužících (ať přímo, nebo nepřímo) nic nezmohli.

2 0
možnosti
Foto

:-)I byvší souzi se snažili oddělit zrno od plev. I mnohé z nich to jaksi semlelo, ač stačili i oni semlet mnoho nevinných a slušných lidí:-/

5 0
možnosti
LS

Nedivím se vám, že bráníte dezinformace. Vy nadšený účastník vrabelovo demonstraci.

2 7
možnosti
LP

Tak mně taky překvapuje, že někdo, kdo sám sebe nazývá liberálem, cítí potřebu určovat, co je pravda a který názor je ten správný.

9 1
možnosti
Foto

Pisete skvele.

Lidstvo se mota porad dokola: ti mocni umlcuji, pak revoluce ci rozpad nejake rise, kralovstvi, monarchie ci sojuzu. Pak z dobre myslenky zase snaha ovladat... A vzdy vlastne jen kvuli moci, potazmo ziskum te malinke vrstvy nahore. I EU (EHS) zacala Schumanovou deklaraci s cilem zajistit mir a prosperitu. A za par let jsme zase tam, kde jsme uz byli... Svobodu vybojuji nase deti ci vnuci. Na chvili. A pak zase dojde ke zneuziti.... Aspon mi to tak prijde z historie.

Drzte se a preji, at vas spolu s ostatnimi neumlci.

9 0
možnosti
Foto

Díky. Reakce některých bijců zde však vždy pobaví :-)

11 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 42,78
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik