JK
JK

Slováci si ještě s prorusáckým premiérem užijí svoje. Smysl pro spravedlnost ve prospěch grázlů už prokazuje novelou trestního zákona, takže se jeho podlézání putinovi nedivím. Ale hlavně jim nezávidím absenci geniálních satiriků, jejichž razance mnohonásobně předčí letku dronů Šáhid.

Děkujeme, pane Pokorný!!!

JK

J41a82n 57K64y16š81k13a

8. 3. 2024 8:03

Cekal jsem satiru a ejhle, suchý realismus.

Pane Pokorný, karma a chválím. Díky!!

Foto

J48a27n 21Š82i23k

8. 3. 2024 12:50

Opět se všichni smáli, až se za břicha popadali. Škoda, že tu není rubrika Politické Babovřesky. Jásající dav si v ní vždy své najde, že a zcela jistě byste se v ní našel.

Foto

Ale ona rubrika existuje. A nejen na těchto stránkách. Nazvat se tak dá kde co

AM

A71d19a42m 76M21a28l66ý

8. 3. 2024 6:37

No to je leeegraceee, že je Fico ruska onuce.

To jsme to pětidemolici nandali!

Ty humory, to je vůbec silná zbraň!! To přehluší i zabíjení žen a dětí.

Tleskám nadšeně, jak na sjezdu KSČ!!

PB

..... z mýho pohledu málo razantní, enem plky a žádná větší akce!,- co jim takhle rovnou vyhlásit válku?!,- když už sme v tej válce s Ivanama, nějaký Slovensko nemuže byt problém,-žejo?!,- nóóó, a až vyhrajem, na východě votevřem hranice a konečně sa spojíme de facto i de jure s demokratickou a svobodnou Ukrajinou!,- .....budou všeci čumět,- Česko-Slovensko-Ukrajinská republika!,- vod Šumavy k Tatrám, vod Karpat až na Krym!,- luxus

LC

Slováci by si zasloužili internacionální pomoc. Třeba to už Fialovského napadlo a po nocích s Tuskem kreslí plány. A když už v tom budou, mohli by jedním vrzem i osvobodit Maďarsko.

BO

Donald kreslí jiné plány. Ten bruselský poskok má za úkol dostat Polsko na kolena. A prozatím se mu to daří, už zabrzdil 3 obrovské investice.

  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik