PC

Jako vždy

P.S. Bavím se tím, jak ti nejpravdivější z pravdivých, nejchytřejší z chytrých a nejdemokratičtější z demokratických Vám stále "nerozumí" a nemohou Vám (nejen pod tímto blogem) přijít na jméno - a přitom mluvíte řečí jejich kmene

JK

Ony ty blbé slohovky, které autor patrně pokládá za humorné, si velké ovace nezaslouží. Ale sranda to je strašná, i když si to zdánlivě protiřečí.

PN

P15e47t74r 26N68e80d19v44ě85d

25. 2. 2024 15:55

108, či 109. Tak to prostě je. Já cítím ve Vašich slovech pěknou dávku cynismu a líbí se mi to.

Nicméně jsem zvědav kolik tentokrát přijde "odborníků" na humor, kteří však nebudou štonc vyvrátit jediné slůvko, protože by vyvraceli to, co tvrdí jimi vyvolení.

Tak a ještě počkat, jak to pro ty "odborníky" převypráví pan Trčálek.

JK

Třeba vy byste mi mohl vysvětlit, o čem to je, a zda je to k smíchu či k pláči? Minusovat už umíte, tak je načase pokročit dál.

Foto

Příjemné čtení humoru mně blízkému,nic méně umím si představit,že by bylo ještě příjemnější,pokud by bylo kratší, pač některé pasáže se v obměnach opakují, což ale v celkovém hodnocení je nepodstatné

JK

Jé, napište mi jednu, dvě věty z článku, které považujete za vtipné, ať se také zasměju.

Foto

Výstižně jste vystihl slovník projevů a novinových článků této doby, jež přibližuje se té prázdné šedivé nudě žvástů v letech socialismu.

Foto

Tak jsem si to ze zvědavosti přečetl. Dobře mi tak

Foto

Tento narativ ostatně přijali za svůj i zodpovědní a především nezávislí novináři z demokraticky smýšlejících médií a všemi silami a nedbajíce na všeliká protivenství ze strany dezolátů a proruských filcek tento narativ dále šíří po vlastech českých.

Zdroj: https://ladislavpokorny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=813607

Kdybyste, kupříkladu, napsal, že představitelé 5tikoalice chodí na procházky v řeznické zástěře, pak pokud by na tom šprochu bylo pravdy trochu, dal by se na tom vystavět vtipný článek. Pokud by to však pravda nebyla, nebyl by žádný důvod "obléci" do řeznických zástěr jen je a ošidit představitele opozice.

A stejné je to i s tím údajným narativem. Nehlásá to žádná parta, což ovšem některým lidem nebrání se takto zasnívat.

A pokud by někdo přece jen chtěl jakkoli krkolomně hledat důvody k tomu, aby někomu připsal tento narativ, pak by jej musel připsat partám oběma.

Foto

J88o91s89e56f 28B46á63r74t72a

25. 2. 2024 18:05

Žijeme lépe a radostněji. protože se nám práce daří (J.V.Stalin).

  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik