Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi jsem byla šizena, že jsem Vaše články, vzácný pane Pokorný, míjela jako neznámé. Dokonce už jsem sem na Blog iDnes přestávala chodit, protože...! Jenže dnes napsal odkaz na Vaši tvorbu pan Horner... A tak stále nadšeně naivní, a nyní ještě i vámi oběma rozveselená, děkuji srdečně 👍❤️👏

0 0
možnosti
Foto

Genderove vyvazena a jedine spravna EU nas do rizene demokracie dovede i kdybychom cestou meli pochcipat

1 0
možnosti
Foto

Velmi trefne. Jen ohledne korespondencni volby, tam bych precijen zachoval povinnost dostavit se osobne na zastupitelsky urad, kde bych si mohl svobodne a tajne zvolit, jestli chci napriklad za prezidenta exkomunistu agenta, nebo exkomunistu rozvedcika, jako posledne. To mi za tu cestu do Haagu nestalo, nicmene mnohym krajanum ano.

Nekteri to dokonce povazovali temer za otazku zivota a smrti. Tedy zrejme predevsim tem, kteri bez sledovani ceske hustoverejnopravni televize (ktera jim jim kazdy den sdeli co si maji myslet), nepreziji v Nizozemskem kralovstvi ani jediny den. I takovi jsou, to je ale jejich problem, ne muj, ze.

Avsak predstava, ze bych svou volbou mohl dosahnout zmizeni v propadlisti dejin nekoho, kdo poslapava ustavu, mluvi jako aktivista a jezdi si delat PRko do hospod jako Hitler neblahe pameti, to by mi mozna za tu cestu do Haagu stalo, to priznavam.

4 1
možnosti
LH

Naši občané žijící v zahraničí jsou nejen chytřejší, ale i mnohem zkušenější, zejména když se v tamějším prostředí pohybují po několik generací a nejsou tak indoktrinování naší nedostatečností. Za pokus by stálo indexovat výsledek jejich volby, pro začátek třeba číslem 1,35 (nebo víc, podle potřeby). Snad by to mohlo stačit, aby liberální deokracie nebyla u nás nadmíru otřesena. Dobrý, ne?

0 0
možnosti
RT
MN

Skvělá parodie, jen mám obavu že spousta lidí to nepochopí a bude vám tleskat za "uvědomělý" názor.

25 0
možnosti
Foto

Zdravím diskutující z čekárny u lékaře,hned po demokracii je nejdůležitější zdraví

14 0
možnosti
TB

I zdraví musí být liberální a genderově neutrální.

14 0
možnosti
Foto

J22i35r38i 55C29i35z

31. 1. 2024 12:47

Ve vasem kratkem textu jsem nasel 16x slovo "demokracie ap.", coz mi pripomelo projevy generalniho tajemnika UV KSC, KSSS atd na sjezdech (byly v tehdejsim tisku prepisovany v plne verzi), ktere se slovem "demokracie" jen hemzily. Podobne jako u dnesnich predstavitelu vladnouci NF. Velice jste me pobavil!

24 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik