Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

To je děěěsně ftipný, to jste jim to fakt nandal!

0 0
možnosti
KU
JV

J22a61n 74V85ě97r69n33ý

23. 1. 2024 9:08

Půlka národa chce A, druhá B. Vynechám že A i B je většinou absolutně bezpřínosná hloupost. Ale když B je většinou přesný opak A, tak žádná vláda stejně nemůže vyhovět všem. Vlastně je dobré si uvědomit že víceméně nejlepší možný výsledek je v demokracii nespokojenost ~50%, tedy kdyby vláda dokonale plnila přání svých voličů, což vy většinou vedlo k totálnímu kolapsu a proto to (snad) nikdo rozumný neudělá. Bylo by tak absurdní aby se politici snažili řešit že občani jsou nespokojení, to je jako by manažer firmy měl řešit osobní život majitele.

0 3
možnosti
TV

Což dokazuje, že demokracie je nefunkční systém a je potřeba ji nahradit něčím jiným. Za mě je mnohem lepší systém anarchokapitalismus, který řeší většinu dnešních problémů.

0 0
možnosti
LH

Po vládě nesmíte nic chtít, a potom vždy něco dostanete- aspoň po hubě

9 2
možnosti
MK

Máte pravdu je fajn, že máme ve vládě pravdomluvného Jurečku, silného , ekonomicky vzdělaného a nekompromisního Fialu, který nekompromisně hájí zájmy českých občanů v Bruselu ,elektrikáře Staňuru ,který má jistě nejlepší předpoklady řídit finance, teologa Výborného který moudře řídí zemědělství , muzikologa Beka na správném místě ministra školství ,Rakušana známého to bijce mafiánů ,parlamentu předsedá skromná, moudrá a zkušenostmi plná s podomním prodejem telefonů Pekarová a další lidi na správných místech .

19 0
možnosti
ZD

Jediné co doopravdy nechápu - a asi nejsem sám - je skutečnost, že i přes vámi jmenovanou a nezpochybnitelnou nálož intelektu této vlády jim lidé nerozumí. To už nemůže být jejich chyba! Bude třeba vyměnit lidi, nebo sundat rukavičky (s nádechem lila) a trochu je přimáčknout, aby konečně pochopili kdo je nadán schopnostmi vést lid a kdo má poslouchat.... pokud je to po dobrém!

5 0
možnosti
JV

Škoda, že tu nejde vložit karikaturu Vladimíra Renčína, kde se praví: ukliďte si tady ten bordel a nevymlouvejte se pořád na Bílou Horu, Mnichov a Vítězný únor.

15 0
možnosti
ZD

"Svatá" slova, "svaté" přirovnání!

6 0
možnosti
PC

Myslím, že se trochu zapomíná na úspěchy (hlavně ODS) z minulosti. Tak jak dnes stříhají pásky nových úseků dálnic, tak ještě před volbami zveřejní, jak v den založení ODS 20. 4. 1991 odjeli členové předsednictva stříhat pásky na vltavskou kaskádu, Dukovany, Temelín, slavnostně zahajovali karlovarský filmový festival a spoustu dalších záslužných počinů, o které se zasloužili mírou více než nejneuvěřitelně nejvrchovatější. A dobře nám tak.

10 0
možnosti
ZD

Aby tímto způsobem nezjistili dosud utajované kroky podhoubí budoucí ODS v odboji, vedoucí k vítězství Ameriky za světové války.

0 1
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik