Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J69o30s18e77f 51B28á55r89t51a

17. 1. 2024 17:42

Další blog by se mohl jmenovat: Řekneš to Fialovi, řeknu, ale přes média.

0 0
možnosti
PS

To Vam psala MPO?

0 0
možnosti
JP

Pokus o vtip? Mne to spíš připomnělo dobu normalizace a články v Rudém právu. Remcá se, ale žijeme si jako nikdy, stačí se podívat do nákupních center, co jezdí po silnicích, exotické dovolené vyprodané, jezdí se masově lyžovat do Itálie a Rakouska, dětské letní tábory vyprodané více jak z poloviny první den....a pořád se mele o krizi. Je naprostá svoboda. Ale není "názor" jako "názor". Podpora Putina, který v podstatě ohrožuje i nás, je stejné jako podpora Hitlera. To už není názor, ale zrada a kolaborace. Všichni snad známe ruské metody expanze za pomoci vnitřních zrádců a kolaborantů.

2 0
možnosti
JK

J40a84n 92K78y11š49k60a

15. 1. 2024 13:14

Vstanou noví disidenti:

Herec Ondřej Vetchý podporoval válku na Ukrajině tím, že pořádal sbírku na drony. S tím se nesmířilo několik vlastenců, pokusili se mu to trpezlivo rozmluviť, a hle, případem se začala zabývat policie. Už nás zase perzekuují za názor. Není snadné být v této zemi disidentem, chcimírem, dezolátem a flastencem. Musíme trpět, krasavice, ale my to vydržíme...

1 0
možnosti
PB

..... neznám občana ve svým nejbližším, aj nejširším okolí, kerej by potřeboval moju pomoc (?),- nesprávný názory sou naprostý tabu, všeci vrnijou blahem, nadšení z nich přímo prýští,- dělníci, rolníci aj pracující inteligence stávající společensko-ekonomický systém vítají, podporují a blahořečí,- zkrátka si ho nemůžou vynachválit!,- ...... aktuálně na dědině podepisujem petici za vyhlášení 17. prosince (2021) Dnem národní tragedie,- to sa vláda "SPOLU do totálního zmaru" ujala vesel!

6 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, že je třeba správné myšlenky ještě více... vštěpovat. Ano, to je to správné slovo. A ty stále ještě pevně neukotvené jedince raději rovnou i preventivně sledovat – sledovat, co píší na soukromých sítích, a vyhodnocovat, zda pochopili. Zda bojují za tu naši věc, zda jsou na správné straně a náhodou ve své zbloudilosti stále ještě trochu nejdou proti nám. Prostředky na to už dneska myslím jsou. Je třeba ukazovat správnou cestu, tak jak to dělají například naši bělovousí odborníci v současné vládě (ale i jejich nadějní mladší pomáhači, kteří se teprve učí). To jsou kádři, panečku!

11 0
možnosti
PC

Tak to nemá chybu!

Tito zbloudilí stále ne a ne pochopit, natož si vážit vyčerpávající práce, s jakou naše vláda usilovně a za hranou svých sil pracuje na našem blahu. Stále moc přemýšlejí, hledají logiku a souvislosti, když je přece vše tak jasné a sluncem zalité!

Tytéž potíže s nimi byly za bolševika, tytéž i dnes, v té naší úžasné "demokracii", o které měli tito zbloudilci v listopadu 1989 docela jiné představy. Nevděčníci jedni...!

17 0
možnosti
PC

Doplnění:

Dříve pomatení ztroskotanci a zaprodanci Západu, dnes jsou z týchž prokremelští Putinovi poskoci, tzv. pátá kolona!

9 0
možnosti
JK

J66a61n 49K10y50š84k18a

15. 1. 2024 11:11

Výzva pro Karla Trčálka:

Karle, mám na vás prosbu. Zkuste se někdy "zapřít", jako se zapřel Petr, to je skála, a napište aspoň jednu satiru "z druhého břehu".

Já vím, je to mnohem větší oříšek, než prostě zparodovat článek pana Pokojného. Je těžké čurat proti větru, je těžké hrát fotbal do kopce, ale zkuste to, ať "naši disidenti" vidí, že to jde, když se to umí.

4 1
možnosti
LP

kdo chvíli močil, již močí opodál

6 0
možnosti
KN

Tady se člověk pobaví hned dvakrát, textem, a pak v diskuzi.

8 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik