Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Všichni víme, že vláda vládne velice dobře. Jenom, jak říkal i pan prezident, některé své důležité kroky neumí vláda správně komunikovat. Mnohdy jsou to velmi složité problémy, jimiž se dlouho zabývají lidé, kteří danou problematiku dlouho studovali na prestižních vysokých školách. A těžko se laikovi vysvětlují. Prostí lidé pak podléhají různým dezinformacím, navíc ještě ty řetězové emaily, to je vážné ohrožení. A pan Pokorný umí všechny kroky vlády tak pěkně vysvětlit, že tomu porozumí každý.

0 0
možnosti
RJ

, to zase schytáte...

1 0
možnosti
PB

..... tak vo charakteru u bezcharakterního jedince sa nedá mluvit, žejo?!,- na druhou stranu ho ale mosim pochválit, že má odvahu, při svejch slaboduchejch projevech, veřejně odprezentovat, kdo ho pase a tahá za špagáty!,- ...... prvně Ukrajina, potem Landsmannschaft, Lichtenštejnové a nyčko to Euro!,- zkrátka, ten stroj je hóóódně dobře namazanej

5 0
možnosti
Foto

R49o58m57a15n 92K95o68z55e45l

10. 1. 2024 23:47

Já znám i jeho vyjádření o úprchlících - Syřanům se mělo pomáhat, většina lidí ani úprchlíka neviděla, hysterie proti nim je uměle vyvolaná.

2 0
možnosti
Foto

Vždy mě trochu zamrzí, když chytří a přemýšliví lidé sklouznou k takovému populistickému žvanění a začnou v rámci úrovně hospodské diskuse IV. cenové skupiny ve 23:00 srovnávat EU s RVHP, Varšavskou smlouvu s NATO a osobní potřeby lidí s obecnými potřebami státu. Myslím si, že pokud Češi něco opravdu potřebují, tak je to osamostatnění se od státu, který nemá plnit roli rodiče pětatřicetiletého (tolik nám už je) mamánka. Co potřebuje stát je asi trochu složitější, ale obecně jistě platí, že to je to, co je výhodné, užitečné a vytváří určité záruky, třeba ty bezpečnostní.

2 8
možnosti
Foto

Stát, pane Turnere, potřebuje svobodné volby, svobodu slova, svobodný trh a příčetné politiky, kteří se v mezích možností starají více o své občany než o pochvalu zvenčí. S Klausovou představou štíhlého státu jsem vždy souhlasila. S dotační politikou EU, která kazí morálku trhu, nikoli. Pěkný den.

16 0
možnosti
PC

Opět excelentní!

5 0
možnosti
ZD

Co odstavec to samostatný blog. Dlouhá mucholapka už může osvědčeným mouchám připadat podezřele chytlavá.

Nicméně mne napadla úprava jedné z úvodních vět: ...ujali naši němečtí přátelé, později bohužel SSSR, dnes nám ho nabízí Evropská unie......"

Zdroj: https://ladislavpokorny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811424

Vedle německých přátel to byli Ruští přátelé a nyní Evropští. Pokaždé nám jsou prezentováni jako přátelé nejvěrnější a zachránci všech NAŠICH hodnot.

1 0
možnosti
Foto

Predani pravomoci moudrym urednikum do zahranici se jiz v minulosti osvedcilo, vzpomenme popularni obdobi Bohmen und Mahren a uspesnou eru rozvoje pod vedenim Reichsprotektora. Prijeti € v neposledni rade umozni zrusit zbytecnou byrokracii, zacit by se mohlo institucemi typu CNB. Popularitu meny € potvrzuji i me rozhovory s italskymi a spanelskymi kolegy, kteri si spolecnou menu nemohou vynachvalit. Proti spolecne mene mohou byt jen agenti Moskvy, milovnici dezinformaci a dezolati. Bohuzel mam neodbytny pocit, ze jich je cim dal vice, proto referendum bych radeji nedelal, neni jiste, ze by dopadlo s pozadovanym vysledkam. Mohlo by se sice opakovat dokud by nebyl ten spravny vysledek (velmi popularni zpusob volby v EU), ale to by bylo zbytecne, jako Maastrichtska kriteria, ktera jiz dnes stejne nikdo nedodrzuje.

8 1
možnosti
Foto

Dobrý, ale za mě tentokrát moc dlouhý až rozvláčný, a tím ztrácí na důraznosti,nic méně pro ty, kteří blogy autora považují za blbosti nebo je ani nedocetli se logicky nabízí ani číst nezacit,je efektivní řešení jak ušetřit čas na příjemnější aktivity.

3 0
možnosti
JK

Ono je lepší nechat to na druhých, jak s geniálně humornými díly pana budoucího blogera roku naloží...

4 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik