Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, jo. Pri sobotnim nakupu v Aachen si vzdycky vzpomenu na Nutelaka. U kavy Tchibo, ktera (dve baleni po 250g) stoji 5,99€, zatimco jedno baleni v CR 165Kc venuji tichou vzpominku lidem, kteri drou za tretinu nemecke mzdy, ale zbozi maji drazsi, nez v Nemecku. U stojanu na ARALce, kde CNG nakupuji nekolik let za 1€/kg vzpomenu ceskych kolegu, kteri donedavna platili 75 Kc/kg. Je to tedy kompenzovano tydennim vydelkem, ktery ani nedosahuje vyse ceske mesicni prumerne mzdy, ale clovek nemuze mit vse, ze.

1 0
možnosti

Neuvěřitelná blbost...

1 1
možnosti

"Důkazem vládního sepětí s obyčejnými lidmi je, že zdražování potravin šokovalo stejně tak ministry jako běžné občany."

Tak s tímto vůbec nesouhlasím. Šokovat to mohlo těch pár tisíc obyvatel, kteří ještě vládě její lži žerou. Zbytek ne, ten už nic pozitivního neočekává. A ministry? Ti nemají ani potuchy, jak probíhala reálný život v české kotlině.

3 0
možnosti

Ministr Výborný by se měl nechat přejmenovat na Skoronedostatečný....

8 0
možnosti

Mě zase opět šokovalo to vaše trapné propagandistické blábolení. Jste pravděpodobně jediný, kdo věří lžím Faly, jak to dělají nejlépe na světě.

To jste tím neschopným tragédem Fialou opravdu tak okouzlený, že si do jeho podoby musíte i stylizovat Xicht?

Prohlášení, že pětidemolice protlačila svými 108 hlasy daňový balík je úspěch, je fakt pecka. Právě jste zjistil, že 108 je víc než 107, 106, 105..

Ste fakt borec, díky.

1 5
možnosti

a co tak ironie? nečtěte tak pozdě v noci náročné texty

11 0
možnosti
Foto

Dnes jsem si listoval letáky Biedronky a polského Lidlu a na druhé straně bylo srovnání, jak si stojí s cenami v porovnání s konkurencí. Lidl tam měl asi 20 položek (od chleba po vodku) a vycházel samozřejmě lépe než Biedronka. Biedronka také srovnávala a vyšla levněji :-)). Záleží na zákazníkovi, který seznam se mu víc líbí. U nás české brambory v kaufu za 36 Kč, Biedronka 1,99 Polských zlotých za polské brambory. Petře, Nutelu už máš, kolik ti mám přivést brambor?

5 0
možnosti

Kdyby jste byl Polák tak by vam to na paritu kupni síly levněji nevyšlo, kouzlo příjmu , víte?

Aneb pro Poláky potraviny doma levnější nejsou, na paritu kupni sily je mají dražší než my. Ale jsou taci a ze jich je,co tohle nechápou a pomeruji věci nominálně, což je idiocie

0 3
možnosti

P41e18t43r 44N24e24d90v92ě92d

11. 12. 2023 20:07

Opět díky za zábavné počtení.

9 0
možnosti

Z vyšších cen má vláda narozdíl od verbálních proklamací naopak velkou radost. Vyšší ceny znamenají vyšší výběr DPH a víc penízků na odklánění do těch správných kapes přes nesmyslné projekty.

14 0
možnosti

Jednomu se chce zaslzet nesnesitelnou lehkostí žití v tak politicky i lidsky sjednocené republice. Jeden za všechny, všichni za jednoho (pitomce)!

7 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 44,00
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik