Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud řekl Fiala, že jsme ve válce, tak měl pravdu ve válce s Ruskem jsme už deší dobu. Viz Vrbětice.Války se dnes nevedou vojenskými prostředky, ale nevojenskými prostředky. Vzhledem k přípravám na anexi ukrajinského Krymu a Donbasu přišel generál Valery Gerasimov s takzvanou Válkou nové generace. Ta plně odpovídá parametrům hybridní války, přestože tento termín Rusové oficiálně neužívají. Celkově je západními mocnostmi tato forma ruské vojenské taktiky označována po svém strůjci Gerasimova doktrína Znamená to uplatnění vlivu na vybrané politiky a jejich pomocí ovládnout veřejné mínění. Ovládnout sdělovací prostředky, sociální sítě a jiné prostředky k manipulativnímu využití ke dezinformační kampani a propagandě. Pomoci zpřísněných osob vyvolávat demonstrace proti NATO a základnám NATO. Poškodit o důležité ekonomiky státu, pomoci uvalení cla, embarg, odepření dodávek surovin či energie, destabilizovat klíčová. odvětví a tak dál a tak dál. Tohle se dnes děje proti Evropě. Tomu se říká válka.

2 15
možnosti

Paní ministryně říká, že je to smlouva obranná a že ji potřebujeme kvůli bezpečnosti.

To je divné, ne?

Když jsme vstupovali do NATO, tak nám říkali, že je to kvůli bezpečnosti. Takže to nebyla pravda a celou dobu nám hrozilo nebezpečí?

Také nerozumím tomu, že nevzniknou americké vojenské základny.

To si ty americké vojáky lidé rozeberou do rodin?

Oboustranně výhodná a vyvážená smlouva dvou rovnoprávných partnerů by měla obsahovat i seznam míst v USA, které budou vyhrazené českým vojákům, kteří nebudou platit žádné americké daně a kteří budou podléhat české jurisdikci.

To jsem tam ale nenalezl...

8 7
možnosti
Foto

Smutně typické, že i lidi, kteří už něco zažili, a měli by tedy být schopni pamatovat si a poučit se, s radostí podléhají stejným chimérám jako v minulosti. Vždyť ono je to tak pohodlné, nechat zodpovědnost na někom jiném, že? A tak kdo se dneska nechce nechat zatahovat do války, je automaticky kolaborant nebo podporovatel nějakého agresora. Ti sociální inženýři, co vymysleli slovo "chcimírové", zapomínají, že na druhé straně tudíž stojí "chciválkové". Je neuvěřitelné, jak se historie opakuje a ti samí pitomci tyto manipulace nadšeně podporují. A lidi jako Černochová by ve skutečné demokracii dávno byli na dlažbě.

Ta poučitelnost nám pořád strašně nejde.

18 6
možnosti

Tak jest. Na Petrohrad!! Jsem sice invalidní důchodce a státem uznaný blb, ale jdu do toho.

4 3
možnosti

Zapomněl jste napsat, že díky té smlouvě budou moci Američané užívat i naše domy a další soukromý majetek. Aspoň tak to tvrdí pan Hasík, který je nepochybně na vaší straně a myšlenkové úrovni.

11 7
možnosti
Foto

Pane Kuthan, překlep plus.

0 6
možnosti

J62a11n 92D20o28u88š51e23k

10. 6. 2023 23:09

Kdyby to bylo na místě, vašemu podání bych se smál avšak smích na místě není. Salámová metoda hadr.

6 1
možnosti

Nám, co si Evropské Hodnoty nosíme v srdíčku, je nikdo vytvářet nemusí.

5 4
možnosti

..... von ten Novotnej má vůůůbec zajímavý slogany,- takový intelektuálně neotřelý, mírumilovný, láskopravdový!,-..... by ho Bůh mohl vyslyšet, začít u něj a ty jeho fantasmagorický "přání" splnit přímo jemu,-žejo?!

15 4
možnosti

Jo, to je to, proč politolog a jenerál zůstanou u moci dlouho.

7 8
možnosti
Foto

To máte ze své hlavy nebo vás za to někdo platí?

13 22
možnosti

Autor je samozřejmě placen Kremlem.

8 9
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 43,83
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik