Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kristepane,ještě že je to sranda,jinak emigrace!!! Jak ho může ODS vůbec držet takových let ve sněmovně? Směšně tragická figurka...

0 0
možnosti

Zvolil jste dobrý způsob psaní blogů, což vám zajišťuje vysokou čtenost a karmu. Čtenáři to oceňují jako zábavnou ironii a druhá část karmujících jsou fanatičtí zastánci pětikolky, kteří i přes nadprůměrné IQ nepoznají, že si z nich děláte srandu;-)

1 0
možnosti
Foto

J77a51n 77H10i39n92k

2. 4. 2023 2:00

Není pro mnohé jednoduché rozpoznat ironii, protože v našem mainstramu lidi běžně čtou podobné věci, které autoři myslí naprosto vážně.

1 0
možnosti

Společnost mu to dluží? Ok, takže místa ústavních soudců jsou jakože trafiky pro vykuky, co vydrží v PS sedět dostatečně dlouho?

2 0
možnosti

A to ještě pan autor nezapátral hlouběji.

To by zjistil, že chlapeček Marek Benda byl v nejužším výběru na roli chlapce ve filmu Zlatí úhhoři. Asi si vzpomnete, že ten chlapeček měl přezdívku Prdelka. Roli nedostal kvůli disidentství otce. Škoda. Třeba by u toho zůstal.;-)

2 0
možnosti

Ale on u toho přece zůstal. Prdelka.

1 0
možnosti

Je pravda že ten Benda to je taková docela divná věc, je to takový kus nábytku co ve Sněmovně různě stěhují po kancelářích. Já teda chápu že i taková kredenc může být k něčemu užitečná ale přiznám se že povolání soudce se mi asociuje s lidma, ne s něčím, co má inventární číslo......

4 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Navíc Marek Benda už asi 30 let sedí v parlamentu v Praze, a to je dost nuda. Společnost by mu měla dopřát nějakou změnu a nechat ho sedět nějakých 10 - 20 let pro změnu v Brně.

2 0
možnosti

Já si myslím, že by měl sedět v Plzni, Na Borech;-D

0 0
možnosti

Pro všechny. Nechci mluvit za autora, ale samozřejmě že je to ironie. Nicméně, asi nejsem sám komu jen při této představě vstali vlasy hrůzou.

9 0
možnosti

Já nevím jestli zrovna Benda. Navrhuji sepsat seznam rychloabsolventů plzeňských práv a pak někoho vybrat.

1 0
možnosti

Jako ironie to nemá chybu

4 0
možnosti

Zpočátku mě vstávaly vlasy hrůzou, ale asi v polovině textu, při čtení o prestižní Plzenské škole, jsem usoudil, že jde o ironii. Opravdu jako ironie dobré, ale bomba bude, až Bendu jako ustavního soudce opravdu jmenují.

7 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 43,83
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik