Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krizový informační tým Ministerstva vnitra ČR vyžaduje hlášení z pracovišť státní správy o náladách mezi zaměstnanci !!!!

Ti dostali ústní příkaz co nemohou říkat a co musí hlásit výš.

Inu nálada mezi státními zaměstnanci musí být 1 A !!!

;-D

0 0
možnosti
Foto

;-)Innu, loajalita je nutná, neb bez ní by ti, co vesla třímají, by se mohli i ocvitnout až v loji. A proto důvěřuj, ale prověřuj;-D

0 0
možnosti
Foto

Až Černochová bude černat v žaláři za svůj hanebný trestný čin, pak oči Dugina a Vyvadila rozzáří se jako supernova, a v svitu tom zhyne ten KRITU stín, neb toho dne nastane éra nová. Pak jaro na Aljašku zavítá k nám na Rus zokročenou přes Beringovu úžinu a ruští Indiáni budou žít pod ochranou každou života svého ruskou hodinu:-)

Ale vážně: KRIT se mi jeví jako projev bezradnosti či dokonce jako krycí manévr maskující absenci opatření proti rozvratu společnosti ruskou propagandou, což například JUDr. Vyvadil dokonale pochopil.

1 0
možnosti
Foto

Neblbněte. Drtivá většina Čechu nikdy neměla ráda Rusy (z historických důvodů) a pro pomoc uprchlíkům z Ukrajiny byly taky v podstatě všichni, nárok dával i finanční dary i ze začátku ubytování.

A ted najednou, když je energetická krize a lidi nevěří vládě, jsou všichni proruští trolové a pátá kolona.... Jako že kdo řekne, že za drahou elektřinu nemůže Putin je ruský šváb? A tak se bude vláda bát svých občanů a vymýšlet nesmysly o cenzuře a monitoringu?

Asi je něco špatně, když vládu opouští i část voličů...

5 1
možnosti

Demokracii si rozvracet nedáme! R^

2 0
možnosti
Foto

A to je prosim vlada, hlasici se k Havlovi a v opozici slubujici tu nej..demokracii. Vsak to neni prvni pokus. Volby sice jsou jedinym prostredkem, kdy lze zmenit politicky smer, ale ne za situace, kdy jsou predvolebni sliby v primem rozporu s ciny tesne po volbach. Dostaly hlasy nepravem.

12 1
možnosti

Pojal jste to vesele, ale realita bude ještě "veselejší".

5 0
možnosti

Hlásit se to musí, vašnosto !

;-(

0 0
možnosti
Foto

J13o98s18e97f 91B49á37r43t30a

6. 10. 2022 22:17

Dejžto pánbůh.

3 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 43,62
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik