Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Určitá část hlášených vedlejších účinků jistě je způsobena autosugescí - tenhle efekt existuje a je studiemi prokázaný. Jen bych byl poněkud opatrný s těmi procenty. Především každý člověk, zařazený do takové studie (ať už očkovaný vakcínou nebo placebem) má při dotazu na vedlejší účinky tendenci si za každou cenu "na něco vzpomenout". Na druhé straně jsou evidentní účinky, které si člověk prostě jen tak nevymyslí. Uvedu sám sebe jako konkrétní příklad. V mém případě Moderna. 1. dávka - dva dny naběhlá a zatuhlý sval, bolest při pohybu nebo tlaku na něj (třeba při nalehnutí ve spánku). 2. dávka - úplně totéž. 3. dávka - jeden den naběhlý a ztuhlý sval - ale mohem méně než při přdešlých dávkách, bolest také o něco menší. Zato se "povedla" modřina přes celé rameno. A druhý den určitá únava - zvláště při chůzi. Závěr? Naběhlý a zatuhlý sval a evidentní bolest (značná) při rychlejším pohybu nebo tlaku - to jsou prostě objektivní věci, které si nevymyslím. Na druhé straně - ona únava po třetí dávce mohla být způsobena čímkoliv - třeba tím, že jsem se přetáhl den dva předtím (mám už s chůzí dost problémů i tak). Takže tu únavu bych si nedovolil připsat vyloženě očkování. Kdežto bolest v místě vpichu (respektive okolí vpichu) stoprocentně ano.

0 0
možnosti

Na podobne vedlejsi ucinky si vzpominam kdyz mi kdysi u zavodni doktorka pichala b-komplex ci jak se to jmenovalo. Nabodnuti tupou tisickrat vyvarovanou jehlou a co nejrychleji aby byl ode mne pokoj. To neni vakcinou, ale neumenim te sestry.

1 0
možnosti

J24a21n 88D39o53u89š56e80k

23. 1. 2022 9:49

Dost lidí si vykládá běžné příznaky a efekty očkování jako negativní avšak jedná se o žádoucí. Teplota, bolístky apod... A ano, lidi si tyto příznaky i domýšlí a často své běžné bolístky přisuzují očkování. Co je na tom?

4 0
možnosti
Foto

Pacient volá do očkovacího centra:

- Dnes dopoledne jsem se byl u vás očkovat proti covidu. Cestou domů jsem zjistil, že mám rozostřené vidění, které stále přetrvává. Mám s tím jít do nemocnice nebo ke svému obvodnímu lékaři?

Z očkovacího centra mu odpovídají:

- Nikam nechoďte s vraťte se k nám. Zapomněl jste si u nás brýle.

9 0
možnosti

;-(On nam Jaroslav Hasek ve Svejkovi ukazal jak nas budou v budoucnu lecit. Ubehlo nekolik desitek let a uz je lecebna metoda zpatky.

1 0
možnosti

Díval jsem se dnes poprvé na znění pandemického zákona, jak je stav pandemie definován. A samozřejmě nijak konkrétně, je tam něco o tom, že když je ve dvou státech epidemie, máme pandemii. To jako fakt? A ÚS ČR to odsouhlasil. Asi už této moderní době nerozumím. A co se týče vedl.příznaků - 2x mě píchli Fajcra a nic. Tak je otázka, jestli mi nepíchli placebo. Jak to mohu zjistit? Nijak. Jděte už do háje, vy vědci a plašani s tituly. Je to všechno šaškárna. A pravdu má ten, kdo napsal kdesi na internet, že evoluce prostě likviduje slabé jedince. Tak to je.. Ve WHO by si to měli nechat někam vytesat. 90letí lidé klidně žijí. Počet lidstva roste. Aspoň nikdo ani IDNES nepsal, že bychom vymírali.

0 0
možnosti

Přesně tak!R^;-D

Ostatně všichni, co mají trvalé následky nebo zemřeli v důsledku vedlejších účinků těchto prý "vakcín", vlastně simulují. I ti mrtví po vakcínách si tu svoji smrt vlastně vymysleli.

5 1
možnosti

Ne, nastane umělá smrt k nerozeznání s přirozenou smrtí.

1 0
možnosti
Foto

Neplatí "post hoc, propter hoc". Příkladmo: cestou z očkování mne porazilo auto. Tedy následek očkování.;-D

5 3
možnosti
Foto

Považujete placebo efekt za reálný?

To není výmysl, to jen ukazuje, jak psychika dokáže ovlivnit tělo.

Placebo s léky je dostatečně ověřené, "nocebo" se moc nemělo jak projevit. Překvapující to ale moc není.

2 0
možnosti

Člověk ze zoufalství snadno pomate se ... Zpívá proslulá česká hudební skupina. Přiznejte se, že vy jste očkovaný? A že jste měl dva dny po očkování teplotu ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 43,82
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik