Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, hezky jste to popsal, je to smutné, ale zřejmě nás opravdu nečeká nic hezkého.

1 0
možnosti
Foto

Někdy mám pocit, že na některé dementní názory by měli lékaři ordinovat jejich autorům nákazu covidem povinně. Ne smrtelnou dávku, ale aby je to tak jako pěkně kouslo...

1 10
možnosti
EH

Covidova situace akorát ukazuje, že stačí se rozdělit na červené a modré a lidi si už vymyslí, proč jsou lepší červení nebo modří.

A pak je tu druhý nešvar - odkloňovani zodpovědnosti. Ideálně na vládu, ta snese všechno. Pak ještě udělat skupiny Ovce, co je volily a Uvědomělé nevoliče. A všechny krásně rozeštvat.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
TT

Očkování funguje proti neštovicím, například. Proti respiračním nemocím ze skupiny zvané nachlazení zcela očividně nefunguje - ty potvora viry totiž velice rychle mutují. Taková chřipka donedávna zmutovala nanejvýš jednou do roka, když se přišlo před nějakými deseti dvaceti lety na to, že se v daném roce vyskytují dva kmeny, byla to senzace. Ovšem u viru SARS-CoV2 jsme za necelé dva roky u písmene omikron a řecká abeceda brzy dojde. Toliko k očkování. A co se týče prázdných regálů, určitě se jednalo o lidi, kteří jsou bojácní aneb se nechají zastrašovat. Tenkrát se rvali o mouku a luštěniny v obchodech, dnes se rvou o místo ve frontě na očkování.

5 0
možnosti
JP

J69i28ř45í 85P32l44í17v71a

29. 11. 2021 8:04

Tak to je. Salámová metoda Babiše. Obávám se, že je snaha článek znemožnit. Když ho chci vytisknout, nelze, protože se text překryje černou reklamou jakési Renáty Vetýškové.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JK

Eliminace bacilonosičů, co kňučí, jak je nikdo nemá rád.

0 1
možnosti
JM

J78a29n 36M21a47r41e30k

29. 11. 2021 0:50

Chtěl bych, ny základě prvních slov v perexu se zeptat pana autora blogu: Koho jste si to zvolili? Psychpaty? asi ano, vyplývá to z vašeho blogu. Řešení je jenoduché. Nevolte psychopaty a je vymalováno.

0 2
možnosti
TT

Volby rozhodují nesvéprávní tvorové.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS